Imaginaţi-vă că aţi putea să opriţi procesul de îmbătrânire şi aţi putea păcăli timpul. Aţi avea o înfăţişare strălucitoare şi lumea înconjurătoare v-ar percepe pozitiv. Pielea v-ar arăta mai tânără şi procesul de îmbătrânire al pielii Dumneavoastră s-ar inversa.

Un vis?

Nu, nu mai este vis. KLEANTHOUS prezintă pentru prima dată un mod complet nou de tratament Anti Aging, care se adaptează sistematic cerinţelor individuale ale pielii Dvs.

O experienţă de mai bine de douăzeci de ani în domeniul regenerării celulelor şi în Anti Aging sunt baza unei creme unice, care este produsă exclusiv pentru persoana respectivă şi pentru nevoile pielii ei. După o anamneză aprofundată şi o consultaţie amănunţită se verifică multitudinea de posibilităţi ale substanţelor exclusive, care sunt produse după cele mai noi cerinţe ale ştiinţei şi sunt alese individual pentru cerinţele pielii respective.

Astfel se pot lua în considerare toate cerinţele individuale. Conţinutul de grăsimi şi umezeală, hiperglicemia sau toxinele din piele, rezultând din felul de viaţă, elasticitatea, vase capilare, riduri mimice,relief al pielii, densitatea pielii, dereglări ale pigmenţilor, porozitate, alergii, administrarea de medicamente, fotosensibilitate şi multe, multe altele sunt luate în considerare. Din aceste informaţii ample, împreună cu o fotografie a persoanei respective se creează reţeta pentru crema individuală my cream. KLEANTHOUS foloseşte pentru my cream în exclusivitate combinaţii de ingrediente active care sprijină potenţialul pielii spre inversarea schimbărilor pielii cauzate de îmbătrânire.

După cel mult patru săptămâni care sunt necesare pentru laborator, producţie şi expediere, clienta sau clientul primeşte un recipient cu cremă, sigilat (100 ml) cu numele ei/său şi cu lista ingredientelor folosite. Această cremă deosebită, 100% individuală se aplică pe faţă gât şi decolteu dimineaţa şi seara şi ajunge pentru circa 6 luni. Apoi ar trebui comandată din timp următoarea porţie de my cream, reţeta poate fi schimbată sau este de cele mai multe ori schimbată din cauza schimbărilor care au avut loc în piele şi poate şi datorită anotimpului în care se produce respectiv urmează să se aplice  crema.

Gradul ridicat de acceptare de către piele a ingredientelor active şi eficienţa determină reţeta de succes a lui DR.KLEANTHOUS CELLULAR SYSTEM  my cream.

Poti da timpul inapoi! Alege Expertul in Stiinta frumusetii pentru un Anti-Aiging real!
Comanda acum!
0725.416.586