[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pielea lăsată reprezintă un proces natural care apare odată cu înaintarea în vârstă sau în urma fluctuațiilor de greutate.

De asemenea, lipsa hidratării corespunzătoare și alimentația săracă în substanțe nutritive își pun amprenta asupra fermității pielii.

Produsele speciale create de Dr. Kleanthous fac față acestor provocări cu brio. Body Shape Cream dă curs acestor provocări și folosește enzima L-carnitin care stimulează metabolismul grăsimilor. Moleculele de suport celular ajută la întărirea țesutului conjunctiv, iar cofeina stimulează circulația sangvină.

În institutul de cosmetică este ideală folosirea de Body Shape Cream în combinație cu ultrasunetele.

Ritual de îngrijire în salon:

-tratamentul debutează cu un peeling Stimulating Body Exfoliation pe zonele dorite, după aceea se aplică Body Shape Concentrate sau Firming Serum.

Substanțele se introduc în țesut cu ajutorul ultrasunetelor, programând aparatul pe programele speciale pentru fermitate. La final se face un masaj cu Body Shape Cream.

Suntem distribuitorii unici ai unei companii de top în domeniul cosmeticii regenerative, care acționează pe plan mondial. Tratamentele Dr. Kleanthous sunt rezultatele a peste 20 de ani de cercetare medicală.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_set=”secondary_section” align=”text-center” full_width=”0″ full_height=”0″ cols_valign=”vcenter” transparent_overlay=”transparent_film” background=”bgimage” bgimage=”1978″ parallax=”0″][vc_column align=”text-center”][plethora_headinggroup subtitle=”Sună acum la 0731 629 333 şi cere informaţiile necesare experţilor Dr. Kleanthous”]

Ai nevoie de mai multe informaţii?

[/plethora_headinggroup][plethora_button button_text=”Contactează-ne” button_link=”url:%2Fcontact|||” button_align=”text-center” button_style=”btn-success” button_with_icon=”0″][/vc_column][/vc_row]