Suntem distribuitori unici al brandului Dr. Kleanthous, o companie de top în domeniu cosmeticii anti aging care activează pe plan mondial. Tratamentele Dr. Kleanthous constituie rezultatele a peste 20 de ani de cercetare în domeniul medicinei, compania fiind fondată în anul 1989 de dr. med. Panaijotis Kleanthous, în orașul Heidelberg.

Cum a început povestea Dr. Kleanthous

Inițial, cercetările şi terapiile doctorului Dr. Kleanthous nu aveau în vedere anti aging-ul, ci vizau regenerarea organismului după boli severe sau după intervenţii chirurgicale. În acest scop, el s-a folosit de anumite peptide din citoplasma celulelor proaspete. Iar inițiativa lui a fost preluată și cercetată în lucrările profesorului Niehans din Elveţia, iar acestea au oferit garanția unei influenţări directe și pozitive a metabolismului celular, fără a genera efecte secundare.

Trebuie menționat faptul că, în esență, susţinerea capacităţii de regenerare a celulelor noastre nu este nimic altceva decât anti-aging activ şi direct, chiar dacă în trecut, lumea nu o numea astfel. Schimbarea de perspectivă în acest domeniu intervine abia după ce doctorul Kleanthous a făcut primele studii de mare succes, privind folosirea mixturilor sale de peptide și aplicarea acestora asupra tenului, studii care au fost precedate de o serie de cercetări, derulate de mai bine de 10 ani în terapia cancerului, în ortopedie şi împotriva diferitelor efecte ale bătrâneţii.

Astfel, el a descoperit pentru terapiile sale cele mai mici molecule de albumină numite cell supporting molecules (pe scurt, c.s.m.). Efectele benefice ale acestor molecule au fost confirmate prin intermediul studiilor clinice mai întâi în medicină, și apoi medicul le-a introdus pentru prima oară în cosmetica regenerativă ca ingredient activ, devenind astfel un inovator în domeniul skincare.

Știință și tehnologie

Rezultatele deosebite pe care le-a obținut prin injectarea meloculelor c.s.m în epidermă i-au stimulat curiozitatea în a descoperi o metodă optimă și accesibilă de a utiliza acest puternic ingredient activ și în saloanele de cosmetică. După mai multe teste, medicul a constatat că, cu ajutorul ultrasunetului, moleculele c.s.m pot penetra epiderma, oferind rezultate similar injectării. Și că, ultrasunetul în combinație cu substanța c.s.m oferă un efect de regenerare a pielii și remediază cele mai comune simptome ale îmătrânirii cutanate, precum ridurile sau pierderea fermității. Pe scurt, regenerarea morfologică a tenului (respectiv, cu ajutorul resurselor proprii).

Cum ne diferențiem de alte branduri de skincare?

Morfologia este ştiinţa ce studiază structura şi forma organismelor. Acest concept se foloseşte atât pentru celule, cât şi pentru organe. În  cazul de față, termenul se referă la modul în care, prin terapiile și substanțele active folosite, un tratament poate să restabilească structura şi capacitatea de funcţionare a celulelor tenului. Spre deosebire de o cosmetică, care se sprijină pe pura alimentare a tenului cu ingredienți pasivi: vitamine, acid hialuronic, sau colagen, care sunt metabolizați de piele într-un timp relativ scurt, aici vorbim despre întinerirea propriuzisă a celulelor, pentru ca acestea să multiplice şi să producă într-o cantitate mai generoasă toate substanțele de care avem nevoie, inclusiv să se transporte mai multe vitamine, și să se stimuleze producția de acid hialuronic și colagen. De asemenea, prin regenerarea morfologică a tenului se îmbunătățește și comunicarea dintre ţesuturile epidermei, având ca efect un tratament antiaging holistic

O doză de tinerețe și soluții personalizate pentru orice problemă a pielii

De-a lungul anilor, Dr. Klenthous alături de oamenii de știință din centrul de cercetare din Heidelberg au dezvoltat o serie de produse cosmetice deosebit de eficiente care oferă soluții extreme de eficiente, cu rezultate demonstrate, pentru cele mai mari probleme cu care se confruntă pielea noastră (reducerea pungilor lacrimare, îmbunătăţirea cuperozei şi a rozaceei, îmbunătățirea elasticităţii pielii şi a conţinutului de umezeală a tenului, ameliorarea simptomelor unor eczeme etc), fără a pierde din vedere lucrul pe care ni-l dorim cu toții atunci când facem un tratament cosmetic sau când folosim un produs: efectul anti aging, o sursă de tinerețe.

Începând cu anul 2011, compania Dr. Kleanthous este prezentă în peste 25 de tări și este partenerul principal al unor centre de wellness și saloane de înfrumusețare renumite. De-a lungul timpului, brandul de skincare o oferit servicii de calitate și a ridicat mereu standardele serviciilor industriei de cosmetică regenerativă.

Te invităm să faci parte din echipa Dr. Kleanthous!

Kleanthous România asigură partenerilor săi:

  • Programe de consiliere și finanțare privind achiziționarea tehnologiei Dr. Kleanthous.
  • Formare și consiliere în vederea utilizării produselor Dr. Kleanthous
  • Susținere de marketing și publicitate a saloanelor partenere (tehnici de vânzare a produselor, campanii personalizate în mass media și social media, materiale de publicitate).

Te invităm să descoperi chiar tu beneficiile acestor tratamente inovatoare anti-aging.
Alege să devii Expertul in Știinţa frumuseţii pentru un Anti-Aging real!