Regenerare Celulară

Suntem distribuitorii unici ai unei companii de top în domeniul cosmeticii regenerative care acționează pe plan mondial. Tratamentele Dr. Kleanthous sunt rezultatele a peste 20 de ani de cercetare medicală.
Dr. Kleanthous a fost fondată în anul 1989 de Dr. med. Panaijotis Kleanthous în orașul Heidelberg. Ca medic, Dr. Kleanthous era preocupat de metode de vindecare alternativă și de efectele îmbătrânirii. El a descoperit pentru terapiile sale cele mai mici molecule de albumină numite cell supporting molecules ( c. s. m.) pe care le-a introdus prima oară ca substanță în cosmetică.

Efectele benefice au fost confirmate în medicină și apoi în cosmetica regenerativă, el fiind un deschizător de drumuri. Rezultatele sale deosebite, obținute prin injectarea c.s.m în epidermă i-au stimulat interesul în găsirea unei soluții optime de a utiliza aceste molecule și în saloanele de cosmetică. Astfel a descoperit importanța ultrasunetului cu ajutorul căruia aceste molecule c.s.m pot fi introduse perfect în epidermă.

Ultrasunetul și substanța activă c.s.m promiteau regenerarea epidermei și remedierea de lungă durată a ridurilor și a altor schimbări ale epidermei cauzate de îmbătranire.

Acesta era începutul, însă de-a lungul anilor Dr. Klenthous și oamenii de știință din centrul lui de cercetare din Heidelberg au dezvoltat o serie de produse cosmetice deosebit de eficiente împotriva îmbătrânirii și nu au uitat niciodată că factorul cel mai important care definește viața umană este aspirația continuă către tinerețea veșnică.

Începând cu anul 2011 compania Dr. Kleanthous este prezentă în peste 25 de tări și este partenerul principal al unor centre de wellness și al saloanelor de înfrumusețare renumite.

În efortul continuu de ridicare a standardelor serviciilor industriei de cosmetică regenerativă, Kleanthous România asigură partenerilor săi:

Programe de consiliere și finanțare privind achiziționarea tehnologiei Dr. Kleanthous
Formare și consiliere în vederea utilizării produselor Dr. Kleanthous
Susținere de marketing și publicitate a saloanelor partenere (tehnici de vânzare a produselor, campanii personalizate în mass media și social media, materiale de publicitate).

Dr. Kleanthous

Te invităm să descoperi chiar tu beneficiile acestor tratamente inovatoare anti-aging.
Alege să devii Expertul in Știinţa frumuseţii pentru un Anti-Aging real!

Comandă acum !
0731 629 333