Tratament pentru fermitate

Pielea, cel mai mare organ al corpului insumand 16% din greutatea unei persoane, îndeplinește multe roluri, atât ca barieră, cât și ca reglator între exteriorul și interiorul corpului. Aceasta este expusă factorilor de mediu ce pot fi dăunători.
Soarele, vârsta, stilul de viață nesănătos și mimica feței sunt elemente ce pot duce la deteriorarea structurii pielii. În timp, pielea capata riduri, se subțiază și își pierde elasticitatea.
Odată cu trecerea timpului, procentul de colagen scade, la fel și cantitatea de acid hialuronic. Pentru a preveni si a combate aceste modificari, Dr. Kleanthous a creat linia de produse 24/7.

Folosind Firming Serum urmat de cremele de zi sau de noapte, veti observa rapid modificari la nivelul tenului. Serul pentru fermitate conferă energie proaspătă pielii. Tenul uscat necesită detoxifiere pentru a putea din nou absorbi umiditatea. Acest ser pentru fermitate leagă umiditatea. Prin utilizarea sa zilnică, elastina şi moleculele cell suporting ajută la ameliorarea stării tenului.

Serul pentru fermitate se foloseste atât în cadrul ritualurilor cosmetice din saloane, însa este și un produs de de îngrijire, care prin utilizare zilnică reușește să redea fermitatea pielii.

Ritual de îngrijire în salon:
Tratamentul debutează prin aplicarea unui peeling care poate fi enzimatic sau mecanic.
Apoi, pentru introducerea serului de fermitate în straturile mai adânci ale pielii se folosește tehnologia Matrix cu ultrasunete.
Acesta este un aparat care setat fiind pe programul special creat pentru fermitate ajută serul cu ajutorul unor vibrații imperceptibile să ajungă între celule.
Dupa ce serul a fost introdus în piele se aplică o mască ce conține argilă și substanțe active pentru fermitate din linia 24/7. La final se aplică crema potrivita tenului.

Alege sa devii Expertul in Știinta frumuseții!

Te invităm să descoperi chiar tu beneficiile acestui tratament pentru redarea fermității tenului.
0731 629 333