Pielea, cel mai mare organ din corp însumează 16% din greutatea unei persoane și îndeplinește foarte multe roluri, de la cel de barieră împotriva factorilor de mediu, cât și ca mediator între stimulii din  exteriorul și interiorul corpului. Însă, deși e poate unul dintre cele mai rezistente organe, este și cel mai expus.

Soarele, stilul de viață nesănătos, mimica feței dar și trecerea inevitabilă a timpului sunt elemente ce pot duce la deteriorarea structurii pielii. În timp, aceasta căpătă riduri, se subțiază și își pierde elasticitatea.

Motivul este că procentul de colagen scade, la fel și cantitatea de acid hialuronic produsă în mod natural de țesuturi.

Pentru a preveni si a combate aceste modificari, Dr. Kleanthous a creat linia de produse 24/7.

Folosind Firming Serum urmat de cremele de zi sau de noapte, veti observa rapid modificari la nivelul tenului. Serul pentru fermitate conferă energie și prospeține pielii. Tenul uscat necesită detoxifiere pentru a putea din nou absorbi umiditatea ca un burette – acest ser pentru fermitate leagă umiditatea. Prin utilizarea sa zilnică, elastina şi moleculele (c.s.m.) ajută la ameliorarea stării tenului.

Serul pentru fermitate se foloseste atât în cadrul ritualurilor cosmetice din saloane, însa este și un produs de de îngrijire, care prin utilizare zilnică reușește să redea fermitatea pielii.

Ritual de îngrijire în salon:

Tratamentul debutează prin aplicarea unui produs exfoliant, care poate fi enzimatic sau mecanic.

Apoi, pentru introducerea serului de fermitate în straturile mai profunde ale pielii se folosește tehnologia Matrix cu ultrasunete.

Aparatul se setează pe programul special creat pentru fermitate și, cu ajutorul unor vibrații imperceptibile, ajută serul să pătrundă între celule.

Dupa ce substanțele active din produs a fost introduse în piele, se aplică o mască ce conține argilă și ingredient special ce confer fermitate din linia 24/7. Iar la final, se aplică crema potrivita tenului.