Pe masură ce anii trec, fața noastră începe să resimtă efectele expunerii la soare și ale anilor în care am efectuat mișcari faciale ca mestecat, zâmbit sau strâmbături.
Țesuturile subcutanate care asigură aspectul rotund si tineresc al pielii încep să cedeze lasând riduri. Îmbătrânirea dermei înseamnă scăderea producției de colagen si a fibrelor de elastină, apărând astfel efectul de piele lăsată.
Soarele produce subțierea și formarea unor leziuni în dermă, iar în epidermă produce descompunerea fibrelor de colagen.
Una dintre soluțiile impotriva ridurilor este acidul hialuronic. El face ca ridurile să dispară prin umplerea lor.

Soluția: Dr Kleanthous a creat serul Complex H din linia 24/7, care conține acid hialuronic și c.s.m., adică molecule de suport celular care ajută la regenerarea pielii, iar prin utilizarea acestuia se pot diminua ridurile adânci, ba chiar se pot elimina ridurile fine.
Serul complex h reprezintă un concentrat de substanţă activă cu acid hialuronic antretoazic şi neantretoazic, respectiv cu un amestec special de molecule de suport celular.

Serul Complex H se foloseste atât în cadrul ritualurilor cosmetice din saloane, însa este și un produs de de îngrijire, care prin utilizare zilnică pielea redevine fermă.
Substanțe active din consistenta Serului Complex H:
Moleculele de suport cellular – transmit informațiile celulare în vederea reactivării capacității de regenerare
Alumina – “transportor” ideal de substanțe active
Acidul hialuronic – depozitează umiditatea la nivel epitelial
Gatuline expression – relaxează mușchii feței (substanță activă vegetală cu efect de netezire)
Ectoina – neutralizează radicalii liberi
Uniprosyn – sprijină formarea colagenului (complex bioactiv)
Molecula de suplimentare a umidității provenită din celule de drojdie -generează un efect imediat și vizibil de netezire
Ghimbir – optimizează circulația sangvină
Alantoina – provine din castan sălbatic sau arțar, având efectul de netezire a suprafeței pielii

Ritual de îngrijire în salon:
Obiectivul sau scopul tratamentului constă în relaxarea musculaturii feței, alimentarea pe termen lung a rezervelor de umiditate ale pielii și construcția de colagen. Ultrasunetul are rolul de relaxare a musculaturii și de stimulare a circulației sangvine.

Tratamentul începe cu demachierea tenului, se continuă cu un peeling ușor, dupa care se aplică o mască de lifting bazată pe argilă. Serul Complex H va fi introdus în piele cu ajutorul ultrasunetelor pentru a realiza hidratarea în profunzime a tenului. Tratamentul este completat de masajul clasic sau masajul prin acupresură KLEANTHOUS. La final se aplică crema c.s.m SkinTone.