Cauți o soluție de calmare a roșeței și de ameliorare vizibilă a aspectului iritat al tenului?

Cuperoza, care se manifestă printr-un aspect înroșit și iritat al tenului are cauze genetice, la care se adaugă și factorii de mediu sau de stil de viață, precum diferențele bruțte de temperatură, sensibilitate cutanată, consumul de alcool sau de alimente condimentate.

Soluția: Dr. Kleanthous a creat un ser îmbogățit cu molecule de suport celular și extras de hamamelis, castan sălbatic, castravete, uree, alantoină care întărește pereții celulari și capilarele, reușind astfel să atenueze semnele cuperozei.

Substanțe active din componența serului și beneficiile acestora:

Moleculele de suport celular sprijină procesul de regenerare a pielii și confer rezistență țesutului conjunctiv

Alumina curăță pielea în profunzime și calmează tenul sensibilă și iritat

Cătina: uleiul din pulpă de fructe protejează pielea cu ajutorul antioxidanților și întărește imunitatea pielii.

Bisabolol compoziție: substanță alcătuită din mușețel și coada-șoricelului, ce protejează pielea sensibilă

Uleiul de orez și cel de porumb conțin antioxidanți, vitamina E și lecitină în cantități generoase

Extractul de castraveți estompează și calmează aspectul înroșit

Castanul sălbatic întărește capilarele

Hamamelis reduce inflamația

Ureea stabilizează puterea de regenerare proprie a pielii

Serul contra cuperozei se folosește atât în cadrul ritualurilor cosmetice din saloane, însă este și un produs de îngrijire care, prin utilizare zilnică, reușește să amelioreze și să calmeze efectele cuperozei.

Ritual de îngrijire în salon:

Înainte de a efectua un tratament facial se face o diagnoză pentru a stabili afecțiunea si gravitatea acesteia. Odată ce se stabilește că este vorba despre cuperoză, se recurge la efectuarea unei exfolieri enzimatice care nu irită pielea. După peeling, se aplică serul special din linia 24/7 pentru cuperoză și se introduce în piele prin sonorezonanță, cu ajutorul programelor create special pentru această problem a pielii.

După 12 minute, se aplică o mască ce conține ingrediente de calmare. Iar la final se folosește o cremă adaptată tipului de ten. Efectele tratamentului se mențin prin utilizarea zilnică a serului ce remediază simptomele cuperozei.