Terapiile inovatoare semnate Dr. Kleanthous te pot ajuta!

În urma cercetărilor sale științifice aprofundate de mai mulți cercetători în domeniul medical, Dr. Kleanthous a dezvoltat o serie de tratamente adaptate nevoilor și problemelor pielii sub forma unor cure de întinerire profundă la nivelul celular al pielii. Terapia anti-aging Dr. Kleanthous are la bază molecule de suport celular (c.s.m.) drept purtătoare de informații pentru regenerarea organismului. Principiul doctorului Kleanthous se bazează pe permanenta îmbunătățire a structurii tenului cu ajutorul  moleculelor de suport celular (c.s.m.)

De ce funcționează?

Majoritatea ingredientelor active folosite în industria cosmeticii au o masă moleculară mult prea mare pentru a penetra straturile pielii la nivel celular, de aceea, au un efect benefic doar la suprafața tenului. Însă suma maselor atomice din molecula unei substanțe de suport celular (c.s.m.) este extrem de redusă, astfel ele pot pătrunde ușor în profunzimea epidermei pentru a aduce un efect de regenerare care se menține în timp, indiferent că vorbim despre riduri, pungi sub ochi, țesut care și-a pierdut fermitatea sau de căderea părului. Moleculele de suport celular (c.s.m.) regenerează cu adevărat funcțiilor tenului – baza unui anti-aging real, vizibil și de durată.

Ce e întinerirea la nivel celular?

Cum se petrece tranziția de la degenerare la regenerare? Principiul regenerării citoplasmatice prin intermediul moleculelor de susținere a celulei (c.s.m.) se bazează pe celulă ca fiind cea mai mică unitate a vieții. Diviziunea celulară e un proces care începe încă de la primele zile ale unui făt în uter, dar de la vârsta de 25 de ani, procesele de degradare depășesc viteza proceselor de regenerare din corpul uman. În plus, factori de care nu prea ne putem feri, precum poluarea mediului, stilul de viață nesănătos și stresul accelerează procesul zilnic de degradare cutanată.

Cum putem încetini îmbătrânirea pielii?

Proiecte de cercetare pe termen lung, precum și o multitudine de studii clinice au dovedit cu succes că organismul poate fi regenerat și că aspectele degenerative, care sunt o consecință naturală a procesului de degradare biologic, pot fi încetinite sau reduse. De fapt, ceasul biologic poate fi încetinit sau chiar oprit pentru o scurtă perioadă de timp pentru anumite organe și sisteme organice cum ar fi, de exemplu, pielea. Pentru că, în esență, îmbătrânirea înseamnă că precesul de degenerare este mai rapid decât regenerarea. Prin diviziune celulară, de-a lungul timpului, fiecare celulă nouă are un grad mai mare de degenerare decât celula sa progenitoare. În consecință, celula adiacentă nu este o „copie originală” a celulei din care a generat. După fiecare dată, tot mai multe erori se adună în programul de continuitate a vieții. De asemenea, metabolismul este afectat negative, astfel substanțele metabolice nu mai sunt procesate și excretate corect și sunt acumulate în organism.

Prospețimea tinereții pielii cu moleculele de susținere (c.s.m.)

Moleculele de susținere a celulelor (c.s.m.) contribuie semnificativ la un efect de întinerire, având o influență pozitivă asupra structurilor proteice din citoplasmă, restabilind astfel funcțiile celulelor. Numeroase rapoarte documentate despre vindecarea cu succes a regenerării cu substanțe citoplasmatice (molecule de susținere a celulelor (c.s.m.) au dovedit că regenerarea nu este o simplă teorie. Dovezile științifice au fost prezentate într-un studiu revoluționar, publicat în Therapiewoche Nr. 31 cu titlul:„ Stimularea caracteristicilor sintetice și a activităților mitogene în celulele umane în vârstă de factori macromoleculari, izolați din diferite organe”. Moleculele c.s.m. favorizază și schimbul de informații din interiorul celulei care este extrem de important pentru menținerea funcțiilor și pentru un process de diviziune echilibrat.

Principiul doctorului KLEANTHOUS se bazează pe permanenta îmbunătățire a structurii tenului cu molecule de suport celular (c.s.m.). În scopul introducerii în piele a unei cantități mari de astfel de molecule în timp scurt și pentru a avea o eficiență sporită, se folosește ultrasunetul. Acesta garantează pătrunderea moleculelor conținute de creme, măști și seruri în profunzime, fără a irita sau afecta pielea.