Știinţa Frumuseţii

Stiinta si Competenta in Anti Aging

Căutați o soluție de ultimă oră anti-aging non-invazivă și 100% naturală pentru clienții dvs.?

Ei bine, terapiile inovatoare, neinvazive anti-aging ale Dr. Kleanthous te pot ajuta!

În urma cercetărilor sale, Dr. Kleanthous a dezvoltat o serie de tratamente adaptate nevoilor și problemelor pielii sub forma unor cure de întinerire profundă la nivel celular al pielii, acoperind fața, gâtul, decolteul și mâinile.

Tehnologia Anti-Aging De Ultimă Oră Dr. Kleanthous:
Terapia anti-aging Dr. Kleanthous folosește așa numitele molecule de suport celular (c.s.m.) drept purtătoare de informații pentru regenerarea organismului. Aceste molecule de suport celular (c.s.m.) se găsesc în cantitate suficientă în celulele noastre până în jurul vârstei de 25 de ani.

O dată cu înaintarea în vârstă, numărul lor scade și în același timp scade și schimbul de informații din interiorul celulelor și dintre acestea.
Acest schimb de informații este extrem de important pentru menținerea funcțiilor celulei și pentru o creștere echilibrată a lor. Principiul doctorului KLEANTHOUS se bazează pe permanenta îmbunătățire a structurii tenului cu molecule de suport celular (c.s.m.).

Suma maselor atomice din molecula unei substanțe de suport celular este extrem de redusă. De altfel, substanțele active utilizate în domeniul cosmeticii sunt de o mie de ori mai mari decât moleculele c.s.m. Datorită faptului că aceste molecule sunt atât de mici ele pot pătrunde ușor în profunzimea straturilor pielii sau ale tenului.
Fie că este vorba de riduri, pungi sub ochi, țesut care s-a lăsat sau chiar și de căderea părului, moleculele de suport celular (c.s.m.) ajută pe termen lung și sigur la regenerarea funcțiilor tenului – ceea ce constituie baza unui anti-aging real.

În scopul introducerii în piele a unei cantități mari de astfel de molecule în timp scurt și a atingerii unui randament ridicat se folosește ultrasunetul. Acesta garantează pătrunderea moleculelor conținute de creme, măști și seruri în profunzime- fără a irita sau afecta pielea.

Tratamente Deservite:

Dr. Kleanthous a dezvoltat o multitudine de terapii cu produse inovatoare pentru:
Tratamente Faciale pentru Rejuvenare Extremă
Tratamente Faciale Personalizate pentru ten cu probleme ( cuperoză, acnee, cicatrici, pori dilatați, ten uscat, deshidratat, îmbătrânit prematur etc)
Tratamente Corporale
Tratamente pentru Regenerarea Părului

Ai nevoie de mai multe informaţii?

Sună acum la 0731 629 333 şi cere informaţiile necesare experţilor Dr. Kleanthous