TRANSPORT

Livrarea se face prin Curier Rapid, costul fix de livrare in orice Localitate Urbana si Rurala din tara este 15 Lei.

Timp de livrare: 1 – 3 zile lucratoare. Rog aveti in vedere in ca perioadele de promotie, livrarea se poate prelungi pana la 5-7 zile lucratoare.

Toate comenzile in valoare de –– Lei sau peste aceasta valoare, beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin Curier, in orice localitate din tara.

Dreptul de Retur

Aveti dreptul, prin lege, sa renuntati la acordul de cumparare incheiat si sa ne returnati produsele, fara a explica motivul, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor.

Pentru a va exercita acest drept, trebuie sa ne comunicati decizia dumneavoastra de renuntare, in termenul mai sus mentionat. In acest sens ne puteti contacta pe e-mail ––- sau ne puteți sună la ––- sau poti folosi formularul de retur.

In situatia mentionata mai sus, aveti dreptul de a returna orice produs si de a solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul strict inlocuit, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat, respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire, ii revine clientului.

In cazul in care optati pentru:

  • Inlocuirea cu un alt produs – acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil, in masura in care este disponibil in stoc.
  • Rambursarea contravalorii produsului – aceasta va fi efectuata in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre S.C. ––– S.R.L a coletului cu produsle returnate, intr-un cont bancar mentionat de dumneavoastra.

La retur sunt acceptate doar produse care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate. Nu se admit la retur produse care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de igiena sau de protectie a sanatatii, produse care au fost desigilate sau testate dupa livrare,

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :
– Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Reclamatii

In cazul în care produsele prezinta un defect la livrare, putem conveni cu privire la compensatie sub forma unui voucher. Aveti, de asemenea, dreptul de a cere eliminarea defectului, sub forma inlocuirii produsului.

Ne asumam responsabilitatea pentru defectele produselor, daca acestea se manifesta in termen de doi ani de la livrarea acestora sau inainte de data de expirare mentionata pe ambalaj. Produsele vor fi considerate defecte in special atunci cand nu au proprietatile obisnuite sau prezentate, nu servesc scopului, nu respecta cerintele legale sau nu au fost livrate în cantitatea convenita. Retineti ca sensibilitatea crescuta sau reactia alergica la produsele livrate nu pot fi considerate defecte ale produsului.

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul. Nuantele pot varia in functie de culoarea pielii pe care este aplicat produsul.

In acest sens ne puteti contacta pe e-mail –– sau ne puteți sună la ––––. Va vom informa despre progresul reclamatiei, in special despre primirea, acceptarea sau respingerea acesteia, prin e-mail sau prin SMS. De asemenea, este posibil sa va contactam prin telefon. Vom lua fara intarziere o decizie cu privire la reclamatie. Durata rezolvarii reclamatiei, inclusiv indepartarea defectelor, de obicei poate sa dureaze pana la 14 zile. In caz contrar, aveti dreptul sa va retrageti din acordul de cumparare. Este necesar ca dvs. sa ne furnizati asistenta necesara pentru respectarea termenului de mai sus. In cazul unei reclamatii justificate, vom suporta costurile aferente returnarii produselor.