Cauți o soluție pentru a trata cicatricile, imperfecțiunile și petele lăsate de acnee?Îți dorești o piele netedă, fără pori dilatați sau pete maronii? Ti-ar plăcea ca tenul tău să arate impecabil, chiar și fără fond de ten?

Poate ai avut acnee în adolescență sau te confrunți cu această problemă chiar la maturitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să porți mereu semnele acestei afecțiuni a pielii. Puține lucruri se compară cu satisfacția unui ten curat, hidratat și luminos!

Soluția Kleanthous este vindecarea profundă cu ajutorul cell supporting molecules (c.s.m.), molecule  care ajută activ funcțiile pielii. Tratamentul facial Balancer din gama 24/7 – every day care, care acționează împotriva acneei a fost creat special de Dr.Kleanthous pentru a oferi un tratament rapid și eficient.

Ne este deja cunoscut faptul că moleculele de suport celular (cell suporting) ajută regenerarea proprie a celulelor.

În scopul introducerii în piele a unei cantităti mari de astfel de molecule în timp scurt și a atingerii unui randament ridicat se folosește ultrasunetul. Acesta garantează pătrunderea moleculelor conținute de creme și seruri în profunzime, fără a irita sau afecta tenul într-un mod negativ.

Astfel, pielea poate să-și construiască propriul sistem de vindecare, de reglare și apărare.

REZULTATE:

Tenul devine mai luminos, catifelat; cicatricile și roșeața se diminuează și porii se închid. În același timp, tratamentul este plăcut și relaxant.

Elimină rapid acneea și diminuează cicatricile!