Scapă de alopecie cu tratamentele pe bază de celule stem

Cu toții ne dorim să avem un păr sănătos, bogat, mătăsos și rezistent. Pentru acest lucru, trebuie să îi acordăm îngrijirea specifică și să nu ignorăm problemele de sănătate care pot apărea.

Căderea părului, o problemă atât de comună zilelor noastre

Este cunoscut faptul că pierdem, în medie, între 50-100 de fire de păr pe zi. Problema apare atunci când observăm că numărul firelor de păr pe care le pierdem este mai mare decât limita normală. Printre cauzele care conduc către acest rezultat suntmoștenirea genetică, stresul, dietele, medicamentele, afecțiunile sau modificările hormonale (mai ales în perioada climacteriului), dar și sezonalitatea (primăvara și toamna, părul este predispus căderii și deteriorării).

Dr. Kleanthous a găsit rețeta pentru revitalizarea părului tău 

Dr. Kleanthous este deschizătorul de drumuri în cosmetica regenerativă. Bazându-se pe experiența acumulată în elaborarea tratamentului pentru alopecie, Dr. Kleanthous a dezvoltat o soluție revoluționară care are la bazăcell supporting molecules (c.s.m.) și Redensyl R. Aceste molecule stimulează producția de celule stem, susținând funcționarea optimă și de lungă durată a celulelor și a scalpului în același timp și reducând astfel numărul firelor de păr căzute.Produsele din gama de îngrijire a părului marca Dr. Kleanthous conțin pe lângă c.s.m. și cei mai inovativi ingredienți activi pentru regenerarea scalpului și a părului.

Uită de căderea părului cu produsele SILIA Hair Concept

Produsele SILIA Hair Concept sunt testate dermatologic iar în saloanele de înfrumusețare, hairstiliștiile aplică cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete, Sonostar Matrix. Procedura constă în 6 ședințe de tratament. Pentru un efect de durată, se recomandă utilizarea celor trei produse (serum, șampon și balsam) atât între ședințe, cât și după finalizarea acestora. Tratamentul cu ultrasunete se realizează exclusiv în saloanele de înfrumusețare.

Gama de produse SILIA Hair Concept

Kit-ul SILIA Hair Concept conține trei produse inovatoare:

  • Serum bazat pe un complex de minerale, serul previne și oprește căderea părului, stimulează creșterea noilor fire și ajută la formarea unui păr fin și mătăsos. După doar câteva săptămâni de la utilizare, numărul firelor de păr căzute va fi redus considerabil, iar părul va fi mai puternic și mai sănătos la atingere. Serul se aplică pe părul uscat prin masarea ușoară a scalpului. Nu necesită clătire și se recomandă folosirea zilnică.
  • Șampon este recomandat pentru toate tipurile de păr și ajută la repararea firului. De asemenea, conduce la eliminarea mătreții și a mâncărimilor capilare, oferind un aspect sănătos și revitalizat. Tratamentul se aplică pe părul umed, prin masaj. După 2 minute, se îndepărtează prin clătire. Este recomandată utilizarea zilnică în primele 4 săptămâni, iar ulterior se folosește de cel puțin 3 ori pe săptămână.
  • Balsam reface textura firului de păr și îi conferă acestuia prospețime. Părul va fi mătăsos și ușor de pieptănat. După spălarea cu șamponul SILIA, se aplică o cantitate mică de balsampe părul umed și se lasă să acționeze câteva minute. După aceea, se clătește bine părul.

Produsele din gama SILIA Hair Concept sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților, iar rezultatele lor sunt dovedite clinic și nu prezintă reacții adverse.

Rezultatele tratamentului sunt vizibile încă din prima săptămână de tratament iar cazuistica arată că cei care aleg această soluție reușesc să stopeze căderea părului după cele 6 sesiuni.