Regenerare Celulară

My Cream & My Serum 100% tratament personalizat

Tenul tău are nevoie de îngrijire specială ?

Te-ai săturat să încerci o serie de produse de îngrijire fără rezultat?

Ai probleme cu tenul?

piele alergică, uscată, grasă
cuperoză/rozacee/eritem
piele afectată de soare / de lumină / cortizon
piele aspră/iritată/îngroşată
piele cu pori deschişi
pete pigmentare
piele atrofiată/cicatrici, acnee
riduri mimice
piele sensibilă
Solutia : Renumita Terapie  Personalizată de Regenerare Celulară Dr. Kleanthous te poate ajuta.

Cum se procedează:

In cadrul unei consultaţii, esteticienele noaste îţi vor face o diagnoză facială. Aceasta constă în realizarea unei analize ample a tipului tău de piele, a stilului tău personal de viaţă, alimentaţie, boli, istoric, mediu.

In urma acestor informaţii se întocmeşte profilul tenului tău, (A.S.L. – advanced skin and lifestyle profile) bazat pe nevoile personalizate ale pielii tale, luand în considerare structura tenului, factorii de mediu şi stilul de viaţă. Astfel, variind optsprezece esenţe de substanţe active de îngrijire personalizate, poate fi realizat un produs de îngrijire al pielii 100% personalizat, adaptat nevoilor individuale. MY SERUM

Această anamneză completă se trimite către experţii Dr. Kleanthous din Germania. Acolo pe baza informaţiilor astfel obţinute, se realizează în laborator exclusiv pentru client, o cremă personalizată de îngrijire a pielii prin combinarea unor susbtanţe active de care are nevoie. MY CREAM.

Cum actionează ?

Este deja cunoscut faptul că produsele noastre contin moleculele de suport celular (c.s.m) care ajută regenerarea proprie a celulelor. În scopul introducerii în piele a unei cantități mari de astfel de molecule în timp scurt şi a atingerii unui randament ridicat se foloseşte ultrasunetul. Acesta garantează pătrunderea moleculelor în profunzime.

Moleculele de suport celular alături de substantele active individualizate conţinute de podusele personalizate, introduse prin ultrasunet stimulează straturile de ţesuturi ale pielii, ceea ce conduce la regenerarea funcţiilor acesteia şi redobandirea structurii iniţiale, prin optimizarea mecanismelor proprii de corecţie a epidermei.

Rezultate:
Terapia personalizată Dr. Kleanthous regenerează pielea redandu-i un aspect uniform şi strălucitor. Este complet nedureroasă şi nu necesită timp de recuperare.
Folosirea regulată a produsului contribuie la îmbunătăţirea vizibilă a tenului.
Reduce roşeaţa difuză cauzată de rozacee şi cuperoză
Hidratează tenul uscat
Echilibrează producţia de sebum pentru tenurile grase
Intinereşte pielea şi împrospatează ţesuturile atrofiate
Inchide porii dilataţi prin regenerarea pielii

Elimină rapid imperfecţiunile tenului tău! Alege Expertul în Cosmetică prin Regenerare Celulară!

Ai nevoie de mai multe informatii?

Suna acum la 0731 629 333 si cere informatiile necesare expertilor Dr. Kleanthous