Tehnologie

În 1989, Dr.Kleanthous a descoperit ultrasunetele cu aplicație în cosmetică. El a fost cel care a definit frecvențele și intensitățile pentru aplicațiile acestora în cosmetică. 13 ani mai târziu, Dr. Elmar Ulrich a revoluționat viziunea și gama efectelor aplicației ultrasunetelor prin convertirea frecvențelor inițial modulate pentru Dr. Kleanthous Cosmetics în ultrasunete conform biorezonanței.

Aceasta a marcat nașterea SONOSTAR III și a terapiei prin sonorezonanță. A patra generație de sonostar a ajuns la linia de start în 2009, dar de această dată cu ceva în totalitate nou în întreaga lume. Acum Sonostar MATRIX nu numai că generează funcțiile familiare și optimizate, dar și frecvențele luminoase care se potrivesc nevoilor pielii tale.

Inspirat din cunoștințele științifice, KLEANTHOUS a dezvoltat o noutate mondială care reprezintă o realizare tehnologică. Primul aparat cosmetic cu ultrasunete cu un cap din sticlă medicală și tehnologie LED de înaltă performanță care generează frecvențe luminoase speciale pentru aplicațiile cosmetice.

Alimentat cu baterii, fără cabluri, și astfel foarte potrivit pentru utilizarea mobilă; echipament inteligent de încărcare; ultrasunete fără pierderi de putere; design adaptat mâinii. Lumina spectrală și ultrasunetul cu regim modulat se combină diferit în cadrul tratamentelor personalizate prin intermediul celor 22 de programe. Cu ajutorul acestui aparat se pot realiza o mulțime de tratamente care sunt baza unui anti aging total nou.

TERAPIA MATRIX

Numim “terapie matrix” stimularea preconizată a straturilor de țesuturi ale pielii efectuată prin frecvența ultrasunetului programat modular și prin lumină spectrală definită, explicită, multicromă. Produsele individualizate marca KLEANTHOUS sunt o parte importantă a acestei terapii. Acest proces curăță pielea de impurități, activează procesele metabolice și promovează formarea de noi proteine. Combinația undelor luminoase și a ultrasunetului ordonează structurile și procesele biochimice din interiorul celulei într-un mod natural.

Restabilirea structurii morfologice inițiale (adică tinerețea) este piatra de hotar în terapia anti-aging creată de KLEANTHOUS. În combinație cu substanțe active de regenerare celulară din paleta de produse KLEANTHOUS se crează posibilitatea penetrării în profunzime a țesuturilor din interior către exterior. Astfel, se obține un randament extrem de ridicat în procesul de întinerire.

Avantajele primordiale ale aparatului:

SONOSTAR MATRIX

– 22 programe de aplicare/ utilizare individuale
– tehnică LED integrată pentru lumină spectrală selectivă
– cap din sticlă medicinală, igienic și extrem de alunecos
– cap emițător de sunete pentru față și corp
– acumulator în loc de cablu pentru utilizare mobilă
– tehnică de încărcare inteligentă
– design ergonomic

Credeai că timpul nu poate fi dat înapoi? Tehnologia noastră de ultimă oră îți va dovedi contrariul. Te așteptăm să te convingi cu cea mai performantă tehnologie anti-aging fără durere și cu rezultate imediate de lungă durată.

Oferă știință, tehnologie și competență în frumusețe clienților tăi! Alege Expertul în Știința frumuseții pentru un Anti-Aging real!

Ai nevoie de mai multe informaţii?

Sună acum la 0731 629 333 şi cere informaţiile necesare experţilor Dr. Kleanthous