Anti Aging

Sono Beauty Lifting

Șterge 5 ani de pe chipul tău !

Căutaţi o soluţie anti-aging non-invazivă şi 100% naturală?
Doriţi să atenuaţi ridurile permanent?
Aţi încercat orice ca să reduceţi cearcănele?
Solutia : De la medicină – la cosmetică  cu renumita terapie anti-aging Dr. Kleanthous.

Ei bine, tratamentul inovator anti-aging neinvaziv al Dr. Kleanthous te poate ajuta.  Sono beauty lifting este o cură de întinerire profundă la nivel celular al pielii,  acoperind faţa, gâtul, decolteul şi mâinile.

Dr. Kleanthous și-a început cercetările în anii 70, structurând pe parcursul acestora combinaţia specială a moleculelor care sprijină procesul de regenerare al pielii. A dezvoltat tratamentul SkinTone – sono beauty lifting care permite şi cosmeticienilor regenerarea pielii prin moleculele de suport celular (cell suporting).

Tehnologia anti-aging de ultimă oră Dr. Kleanthous:

Terapia anti-aging Dr. Kleanthous foloseşte aşa numitele molecule de suport celular (c.s.m.) drept purtătoare de informaţii pentru capacitatea de regenerare a organismului. Aceste molecule de suport celular (c.s.m.) se găsesc în cantitate suficientă în celulele noastre până in jurul vârstei  de 25 de ani.
O dată cu înaintarea în vârstă, numărul lor scade şi în acelaşi timp scade şi schimbul de informaţii din interiorul celulelor şi cel dintre acestea.
Acest schimb de informaţii este extrem de important pentru menţinerea funcţiilor celulei şi pentru o creştere echilibrată a lor. Principiul doctorului KLEANTHOUS se bazează pe continua si permanenta îmbunătăţire a structurii tenului cu molecule de suport celular (c.s.m.).
Suma maselor atomice din molecula unei substanțe de suport celular este extrem de redusă. De altfel, substanţele active utilizate în domeniul cosmeticii sunt de o mie de ori mai mari decât moleculele c.s.m. Datorită faptului că aceste molecule sunt atât de mici, ele pot pătrunde uşor în straturile mai adânci ale pielii sau tenului.
Fie ca este vorba de riduri, pungi sub ochi, ţesut care s-a lăsat sau chiar şi de căderea părului, moleculele de suport celular (c.s.m.) ajută sigur pe termen lung la regenerarea funcţiilor tenului – ceea ce constituie baza unui anti-aging real.

Cum se procedează:

In cadrul fiecărei şedinţe se aplică pe piele o serie de creme, seruri şi măşti ce conţin substanţe specifice întineririi pielii. Iată cateva dintre ingredientele folosite, atat de valoroase pentru regenerarea tenului: esenţa cu molecule de suport celular, caolin (substanţa de bază a porţelanului), extras de porumb (vitamina e) şi calciu, acid hialuronic, minerale, activator anti aging, fitohormoni, extras de chihlimbar, vitamina A.

Ne este deja cunoscut faptul că moleculele de suport celular (cell suporting) ajută la regenerarea proprie a celulelor. În scopul introducerii în piele a unei cantități mari de astfel de molecule în timp scurt şi a atingerii unui randament ridicat se foloseste  ultrasunetul. Acesta garantează pătrunderea moleculelor conţinute de creme, măşti şi seruri  în profunzime- fără a irita sau afecta pielea.

Procedura este neinvazivă şi este o alternativă naturală la botox. Prin această procedură nu introducem colagen din exterior către interior, ci stimulăm capacitatea celulelor de a-l produce din interior.

Cum acţionează tratamentul?

Activează sistemul limfatic
Detoxifiază ţesuturile
Optimizează circulaţia sangvină
Sprijină metabolismul
Activează celulele de fibriplast (care produc colagenul şi elastinul)
Activează producerea colagenului
Masează ţesuturile din interior

Rezultate:

Sono beauty lifting garantează rezultate imediate: strălucire instantanee, efect lifting natural. Rezultatele se îmbunătăţesc după fiecare şedinţă şi se intensifică şi în urmatoarele luni: riduri atenuate, contururi tonifiate şi culoare mai luminoasă, astfel:

Efectele obtinute sunt:

REJUVENARE – HIDRATARE, LIFTING, INTARIRE

Tratamentul reuşeşte să estompeze semnele vizibile de îmbătrânire, reduce liniile fine a ridurilor şi redefineşte conturul feţei. Tratează liniile de expresie şi redefineşte conturul ochilor, umple liniile fine şi întinde usor ridurile profunde.
Ridurile sunt umplute din interior, caracteristicile feţei sunt mai netede şi expresiile rămân naturale pentru un efect anti-aging vizibil şi de durată.
Bărbia dublă se reduce. Gâtul devine tonifiat, cu aspect tânăr, iar pielea decolteului este netezită.

STRALUCIRE, CATIFELARE

Tratamentul  vine şi în ajutorul persoanelor cu pielea lipsită de strălucire şi vitalitate. Ideal pentru tenul cu pete pigmentare şi aspect neuniform.

Cât persistă rezultatele?
Efectele vizuale și senzoriale ale acestui tratament de reîmprospătare durează până la 12 luni după ultima ședință, iar apoi este necesar un nou tratament de întreţinere.

Cui se adresează ?
Este recomandat pentru doamne şi domni deopotrivă, cu vârsta de peste 30 de ani, deoarece toţi ne dorim un aspect tânăr şi un ten care să radieze. Se adresează şi persoanelor mai tinere cu un ten care prezintă îmbătrânire prematură.

Credeai că timpul nu poate fi dat înapoi? Sono Beauty Lifting iţi va dovedi contrariul. Te aşteptăm să te convingi  cu cel mai performant  tratament anti-aging fără durere şi cu rezultate imediate de lungă durată.

Durata:
Tratamentul conţine  6 şedinţe efectuate în  3 saptămâni, cate 2 tratamente/ săptămână. Durata unei sedinţe este 1 h’.

Poţi da timpul înapoi! Alege Expertul în Stiinţa frumuseţii pentru un Anti-Aiging real!

Ai nevoie de mai multe informaţii?

Sună acum la 0731 629 333 şi cere informaţiile necesare experţilor Dr. Kleanthous