Sono Beauty Lifting

Șterge 5 ani de pe chipul tău și obține un efect de lifting fără bisturiu !

Cauți o soluţie de întinerire eficientă, noninvazivă şi 100% naturală?
Îți dorești să atenuezi ridurile, în mod permanent?
Ai încercat deja toate metodele de reducere a cearcănelor?

Solutia : Sono Beauty Lifting, o renumita terapie anti-aging semnată Dr. Kleanthous.

Tratamentul inovator anti-aging neinvaziv al Dr. Kleanthous te poate ajuta să obții un efect de lifting fără bisturiu.  Sono Beauty Lifting este o cură de întinerire profundă la nivelul celular al pielii, ce acoperă suprafața feței, a gâtului, a decolteului şi a mâinilor.

Dr. Kleanthous și-a început cercetările în anii ’70, structurând pe parcursul deceniilor combinaţia specială a moleculelor care sprijină procesul de regenerare al pielii. Astfel, a dezvoltat tratamentul SkinTone – Sono Beauty Lifting care permite şi cosmeticienilor regenerarea pielii prin moleculele de suport celular (cell suporting).

Tehnologia anti aging de ultimă oră Dr. Kleanthous:

Terapia anti aging Dr. Kleanthous foloseşte aşa numitele molecule de suport celular (c.s.m.) drept catalizatori ce măresc capacitatea de regenerare a organismului. Aceste molecule de suport celular (c.s.m.) se găsesc în cantitate suficientă în celulele noastre până in jurul vârstei  de 25 de ani.

Odată cu înaintarea în vârstă, numărul lor scade, şi în acelaşi timp scade şi schimbul de informaţii din interiorul celulelor şi comunicarea dintre ele.
Acest schimb de informaţii este extrem de important pentru menţinerea funcţiilor celulei şi pentru o reproducerea lor. Principiul brandului Kleanthous se bazează pe îmbunătăţirea perpetuă a structurii tenului prin acțiunea moleculelor de de suport celular (c.s.m.).

Suma maselor atomice din molecula unei substanțe de suport celular este extrem de redusă. De altfel, substanţele active utilizate în domeniul cosmeticii sunt de o mie de ori mai voluminoase decât moleculele c.s.m, drept urmare, nu penetrează straturile profunde ale pielii.

Datorită faptului că coleculele cms au o dimensiune foarte redusă, ele pot pătrunde uşor în straturile mai adânci ale pielii sau ale tenului. Fie ca e vorba de riduri, pungi sub ochi, ţesut care și-a perdut fermitatea sau chiar şi de căderea părului, moleculele de suport celular (c.s.m.) ajută în mod eficient și pe termen lung la regenerarea funcţiilor epidermei – ceea ce constituie baza unui efect anti aging real.

Cum se procedează:

În cadrul fiecărei şedinţe, se aplică pe piele o serie de creme, seruri şi măşti ce conţin substanţe care au capacitatea de a întineri pielea. Iată cateva dintre ingredientele folosite, atat de valoroase pentru regenerarea tenului: esenţa cu molecule de suport celular, caolin (substanţa de bază a porţelanului), extras de porumb (vitamina e) şi calciu, acid hialuronic, minerale, activator anti aging, fitohormoni, extras de chihlimbar, vitamina A.

Ne este deja cunoscut faptul că moleculele de suport celular (cms) ajută la regenerarea proprie a celulelor. În scopul introducerii în piele a unei cantități generoase de molecule într-un intervalscurt de timp şi a obținerii unui randament ridicat, se folosește un dispozitiv cu ultrasunet. Acesta garantează pătrunderea moleculelor conţinute de creme, măşti şi seruri  în profunzime- fără a irita tegumentul.

Procedura este neinvazivă şi este o alternativă naturală la toxina botulinică. Prin această procedură, nu introducem colagen din exterior către interior, ci stimulăm capacitatea celulelor de a-l produce din interior.

Cum acţionează tratamentul?

  • Activează sistemul limfatic
  • Detoxifiază ţesuturile
  • Optimizează circulaţia sangvină
  • Sprijină metabolismul
  • Activează celulele de fibriplast (care produc colagenul şi elastinul
  • Activează producerea colagenului
  • Masează ţesuturile din interior

Rezultate:

Sono Beauty Lifting garantează rezultate imediate: strălucire instantanee și un efect lifting natural. Rezultatele se îmbunătăţesc după fiecare şedinţă şi se intensifică şi în urmatoarele luni: riduri atenuate, contururi redefinite şi culoare mai uniformă.

Efectele obtinute sunt:

Întinerire – hidratare, lifting și fermitate

Tratamentul reuşeşte să estompeze semnele vizibile de îmbătrânire, precul liniile fine și ridurile de expresie, redefinind conturul feţei. Practic, redefineşte conturul ochilor, umple ridurile ușoare şi le netezește pe cele mai profunde.

Astfel, trăsăturile feţei sunt mai netede, iar expresia facilă își păstrează naturalețea și se oține un efect anti-aging vizibil, şi de durată. Tratamentul acționează și aspra bărbiei duble, tonifiind gâtul și netezind pielea decolteului. De asemenea, persoanele care au o piele lipsită de strălucire şi vitalitate și un aspect pătat și neuniform vor beneficia de un plus de strălucire și de uniformizarea nuanței pielii.

Cât persistă rezultatele?

Efectele vizuale și senzoriale ale acestui tratament de întinerire durează până la 12 luni după ultima ședință, iar apoi este necesar un nou tratament de întreţinere.

Cui se adresează ?

Este recomandat pentru doamne şi domni deopotrivă, cu vârsta de peste 30 de ani, deoarece toţi ne dorim să arătăm mai tineri și să debordăm de prospețime. De asemenea, și persoanele mai tinere pot beneficia de tratament dacă constată semne de îmbătrânire prematură.

Tocmai când credeai că timpul nu poate fi dat înapoi, Sono Beauty Lifting iţi va dovedi contrariul. Te aşteptăm să te convingi cu cel mai performant tratament anti aging fără durere, efecte secundare şi cu beneficii demonstrate care se mențin în timp.

Durata:
Tratamentul conţine 6 şedinţe care se efectuează pe parcursul a 3 saptămâni, cate 2 tratamente/ săptămână. Durata unei sedinţe este de o oră.

Poţi da timpul înapoi! Alege Dr. Kleanthous pentru un efect anti-aging real!