După perioada adolescenței, organismul uman depozitează în anumite segmente grăsimi, cum ar fi de exemplu, în regiunea șoldului, a abdomenului, feselor sau a coapsei superioare. Datorită depunerilor semnificative, țesutul conjunctiv își pierde suplețea și elasticitatea, sângele și vasele limfatice se încarcă, iar circulația sangvină devine ușor obstrucționată. Se conturează un anumit blocaj și umflătură care duce la formarea celulitei. Procesul de îmbătrânire a pielii și a țesuturilor conjunctive începe în jurul vârstei de 25 de ani.

Astfel, devine necesară:
descompunerea grăsimilor depozitate
îndepărtarea toxinelor
tonifierea țesuturilor și fibrelor conjunctive
asigurarea unui aspect ferm al pielii

Reducerea aspectului celulitei este posibil prin combinarea masajului cu ultrasunete si substante speciale. Dr. Kleanthous a creat special pentru aceasta afectiune cateva produse care combinate cu terapia MATRIX dau rezultate de la prima sedinta.
Concentratul Body shape, fluidul body shape sono și crema body shape oferă posibilitatea ca printr-un tratament simplu să ajungem cu un pas mai aproape de formele sau silueta visurilor noastre. În cele mai multe cazuri, numai câteva ședințe de tratament generează rezultate măsurabile.

Când se aplică cura sau tratamentul body shape?
în cazul celulitei incipiente sau a celei deja existente
în vederea diminuării sau consumului circumferinței zonelor problematice
în vederea îmbunătățirii elasticității pielii și a asigurării fermității acesteia
în cazul țesuturilor conjunctive slabe

Care este efectul ultrasunetului?
Prin intermediul sonorezonanței se recurge la detoxifierea substanței sau a contingentului intracelular și se facilitează pătrunderea substanței active. Rezultatul: pielea va deveni extrem de fermă. Mai mult, ultrasunetul optimizează metabolismul, ceea ce accelerează funcționarea enzimelor lipolitice, de degrafare a grăsimilor.

Care este rezultatul?
Tratamentul body shape a fost testat cu maximă atenție. Stă ca exemplu în acest sens rezultatul unui test realizat după 4 ședințe de tratament, tratamentele fiind efectuate la intervale de câte două zile. Clienta nu s-a supus unei diete și nu a participat la nici un tip de tratament limfatic.

Substanțe active din cadrul produselor Dr Kleanthous Body Shape și beneficiile lor:
L-Carnitina – dispune de capacitatea de a purta grăsimile depozitate spre procesul de ardere
Moleculele de suport celular – intensifică diviziunea mitotică și metabolismul, întăresc țesutul conjunctiv
Extractele de plante – previn stazele, iar efectul lor de îngrijire generează o piele netedă
Extracte de alge – intensifică lipoliza (degradarea grăsimilor), conferă fermitate pielii
Cofeina – accelerează circulația sangvină
Castanul sălbatic – face posibil tratamentul în cazul varicelor și a telangiectaziei
Extractul de lămâie – ajută la îndepărtarea excesului de apă
Ulei de jojoba – refece elasticitatea pielii
Calendula – curata sistemul limfatic

Ritual de ingrijire in salon:
-acest tratament necesita un peeling foarte bun. Dupa ce pielea a fost curatata foarte bine se aplica Body Shape Concentrate care se introduce in tesut cu aparatul cu ultrasunete. Cand intreaga substanta a fost introdusa in piele se fac impachetari care ajuta la o mai buna absorbtie a substantelor folosite in cadrul acestui tratament. La final, corpul se maseaza cu Body Shape Cream.

Informații importante:
Tratamentul corporal Body shape nu este indicat reducerii sau diminuării greutății corporale
formează corpul și corectează celulita
tratamentele aferente curei (4-6 ședințe) se efectuează cu pauze de 1-3 zile
pe durata curei și în cele 8 săptămâni ulterioare acesteia se recomandă utlizarea zilnică, obligatorie de către clientă a cremei body shape, 1 dată sau de 2 ori pe zi
după efectuarea tratamentului body-shape, timp de 12 ore, clienta nu trebuie să facă baie sau duș, întrucât substanțele active încă operează la nivelul pielii și în interiorul acesteia
se recomandă consumul de către clientă a minim 2 l de apă pe zi
perioada ideală de tratament o constituie intervalul dintre menstruație și ovulație. Ulterior acesteia, organismul femeii trece din nou la depozitarea apei și grăsimilor.
În cazul eclipsei de lună, efectul tratamentului sporește în intensitate
Nu se recomandă efectuarea tratamentului în cazul sarcinii sau a suoraponderenței excesive/puternice asociate unor stări de boală